Meny

LUP Student Papers för lärare

Med LUP Student Papers kan studenter vid Lunds universitet själva ladda upp sina uppsatser och göra dem tillgängliga i den gemensamma databasen. När institutionen har godkänt uppsatsen lägger författaren in slutversionen. Denna skickas till granskning och därefter publicering. LUP Student Papers ingår också i den nationella uppsatsdatabasen Uppsök, som är en del av Libris.

Din roll som lärare

Ansvariga lärare skickar godkända uppsatser vidare till granskaren, oftast respektive kontaktbibliotekarie, som publicerar uppsatsen. Varje ansvarig lärare måste registrera sig som lärare på respektive kurs via LUP för att kunna göra detta. Mer information finns i manualen för lärare samt i beskrivningen av arbetsflödet för LUP Student Papers.

Du är också alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om LUP Student Papers.

Urkund

Urkund är det textmatchningsverktyg som används inom Lunds universitet, för att kontrollera studentarbeten. Mer information finns på biblioteken vid Lunds universitets sidor om Urkund.

Sidansvarig:

Genusvetenskap
linda.leveau [at] sambib.lu.se (Linda Leveau)

Graduate School: Development, Gender and Global studies
pal.olsson [at] sam.lu.se (Pal Olsson)

Kulturgeografi och humanekologi
ellen.fall [at] sambib.lu.se (Ellen Fall)

Pedagogik
maja.carlson [at] sambib.lu.se (Maja Carlson)

Psykologi
fredrik.vanek [at] sambib.lu.se (Fredrik Vanek)

Rättssociologi