Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Bibliotekets stöd till dig som är student

Biblioteket hanterar informationsresurser, databaser samt samlingar som förhoppningsvis ska motsvara dina behov, och erbjuder även fjärrlån där det behövs. Vi erbjuder också kurser och support i referenshantering och referenshanteringssystemen såsom Zotero, samt support när det kommer till vårt arkiv för studentuppsatser: LUP Student Papers.

 

Informationsdisken, Foto: Johan Bävman

Läs mer om vårt stöd och service specifikt för dig som pluggar på Samhällsvetenskapliga fakulteten på följande sidor:

Skriva och referera

Vi erbjuder kurser och support i bland annat referenshanteringsprogrammet Zotero.

Referenshanteringsprogrammet Zotero

Publicering i LUP Student Papers

Lund University Publications Student Papers är Lunds universitets institutionella arkiv i vilket uppsatser av våra studenter registreras. Vi på biblioteket står för support och besvarar gärna dina frågor!

LUP Student Papers

Ämnesguider

Vill du ha kolla på vilka resurser som är relevanta för just ditt ämne eller vill du lära känna nya ämnen? Kolla in våra ämnesguider där du får tips och råd hur och var du ska söka information.

Våra ämnesguider

Läs- och skrivstöd

Information för dig som har dyslexi, synnedsättning eller andra läs- och skrivsvårigheter finns på vår sidan om Läs- och skrivstöd

Läs- och skrivstöd

Kontakt

E-post: info [at] sambib [dot] lu [dot] se

Telefon: 046-222 09 90