Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Seminarier och kurser

Avhandlingar vid Samhällsvetenskapliga fakulteten. Foto.

Referenshantering: genvägar och verktyg

En snabbgenomgång av och workshop i olika genvägar och verktyg du kan använda för att spara tid och underlätta när du skriver referenser och skapar bibliografi till din uppsats eller dina papers. Introduktion till referenshanteringsprogrammet Zotero.

Var? Online i Zoom: https://lu-se.zoom.us/j/61632435971 (länk till Zoom-rum) 
När? 13/10, kl 15.15-16.00

Workshopen kommer att hållas på svenska eller engelska beroende på deltagare. Alla studenter på Samhällsvetenskapliga fakulteten eller Campus Helsingborg är välkomna. Ingen föranmälan krävs!

Läs mer på vår ämnesguide om referenshantering:


Har du ett förslag på vad vi skulle kunna ge för kurs? Hör av dig till info [at] sambib [dot] lu [dot] se.