Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Examensarbeten

Andra studenters examensarbeten är en guldgruva att leta i när du letar uppslag och även när det gäller att lära sig formen för hur man skriver ett examensarbete.

Examensarbeten från Lunds universitet

För att söka efter examensarbeten som producerats vid Lunds universitet kan du använda dig av databasen LUP Student Papers. Här finns examensarbeten från 2000 och framåt i fulltext från flera av institutionerna. 

Minor Field Studies

Examensarbeten skrivna inom ramen för Minor Field Studies finns sökbara i en extern databas: Minor Field Studies.

Kulturgeografi

I LUP Student Papers finns referenser till en del äldre uppsatser inom kulturgeografi, men utan tillgång till fulltexten. Dessa uppsatser är placerade i slutna magasin på biblioteket, och om du vill beställa någon sådan kontaktar du vår låneexpedition. De får inte lånas hem utan endast användas på plats i biblioteket.

Examensarbeten från övriga svenska universitet och högskolor

LUP Student Papers ingår i den nationella söktjänsten för examensarbeten, Uppsök. Här hittar du examensarbeten och uppsatser från svenska universitet och högskolor i fulltext. Uppsök är en del av Libris, den svenska nationella bibliotekskatalogen.

Sidansvarig: