Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Om biblioteket

Samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek, eller Sambib, är ditt fakultetsbibliotek om du studerar eller forskar på Samhällsvetenskapliga fakulteten.

Här kan du hitta, låna och läsa kurs- och referenslitteratur, tidskrifter och databaser inom samhällsvetenskap. Du kan dessutom få hjälp att söka vetenskapligt material och hantera dina referenser. Biblioteket tillhandhåller kurser i informationshantering och särskild service till dig med lässvårigheter. På biblioteket finns läsplatser, datorarbetsplatser och grupprum till ditt förfogande.

Biblioteket med magnolior

Våra ämnesområden

Biblioteket tillhandahåller litteratur, övriga ämnesresurser och informationstjänster inom nedanstående ämnen:

Samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek är öppet för studenter, forskare och allmänhet.

Samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek: en presentation

Biblioteket vid Campus Helsingborg är en del av organisationen Samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek, och har egna bibliotekslokaler i Helsingborg.

Båda biblioteken ingår i nätverket Biblioteken vid Lunds universitet.

Biblioteken vid Lunds universitet

Biblioteken vid Lunds universitet finns i Lund, Malmö och Helsingborg. Totalt är det 26 bibliotek som erbjuder dig kurs- och referenslitteratur och läsplatser. På flera bibliotek finns även grupprum och datorarbetsplatser.

Sidansvarig:

Öppettider

Från och med 19/3:
mån-fre: 09.00-16.00
lör-sön: Stängt

Alla öppettider

Kontakt

E-post: info [at] sambib [dot] lu [dot] se

Telefon: 046-222 09 90

Sociala medier

Facebook Följ oss på Facebook!

Youtube Se oss på Youtube!