Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek ingår i nätverket biblioteken vid Lunds universitet. Vid lån tillämpar vi bibliotekens gemensamma lånevillkor.

Större delen av vårt material står tillgängligt i öppna hyllor och kan lånas hem. Vi har också böcker i magasin - dessa måste först beställas fram i LUBcat. Referensböcker och tidskrifter läses på biblioteket.

E-böcker

De flesta e-böcker går att ladda ner och oftast går det att skriva ut vissa sidor. För att kunna läsa en e-bok utanför campus krävs att du loggar in med ditt studentkonto eller LU-konto.

Läs mer om e-böcker här