Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

LUCRIS

LUCRIS och universitetets Forskningsportal

Världskarta. Illustration.

Med forskningsinformationssystemet LUCRIS samlar du in och synliggör olika aspekter av ditt arbete som forskare. Genom att registrera information om dina olika aktiviteter (både inom akademin och i relation till den tredje uppgiften), projekt och publikationer bidrar du till att Lunds universitet kan tillhandahålla en databas som ger rik information om forskningen som bedrivs här.

I Lunds universitets forskningsportal kan du bland annat se nätverkskartor som visar på samarbeten inom och utanför Lunds universitet på både person- och organisationsnivå. Maskingenererade nyckelord, så kallade Fingerprints, och PlumX Altmetrics läggs automatiskt till på olika nivåer.

LUCRIS är inmatningsgränssnittet medan Forskningportal är den publika portalen. Information du registrerar i LUCRIS kan hittas i Lunds universitets forskningsportal och användas av kollegor såväl inom som utanför universitetet, media och intresserad allmänhet. Administratörer av systemet kan dessutom ta ut rapporter ur LUCRIS för att sammanställa information om fakultetens forskning och titta på denna ur olika perspektiv.

LUCRIS

Forskningportalen

Fakultetens miniminivå

Har du uppdaterat din profil i LUCRIS enligt miniminivån för Samhällsvetenskapliga fakulteten?

Läs fakultetens information om hur du uppdaterar din profil i LUCRIS

Support LUCRIS

Frågor?

Kontakta Servicedesk [at] lu [dot] se 

Besvarar gör:

Bibliotekarie:
ann-sofie [dot] zettergren [at] sambib [dot] lu [dot] se (Ann-Sofie Zettergren)
Telefon: 046-222 16 92

daniel [dot] lind [at] sambib [dot] lu [dot] se (Daniel Lind)
Telefon: 046-222 09 94

sara [dot] rondahl [at] ch [dot] lu [dot] se (Sara Rondahl)
Telefon: 042- 35 65 73